Puhastusteenindusalased ajakirjad ja õppematerjalid Soomes


Soome firma PUHTAUSTIETO PT OY alustas tegevust 1988. aastal ning ta on spetsialiseerunud puhastusteenindusalaste trükiste väljaandmisele ja levitamisele.Valik on muljetavaldav.

Tänasega annab firma välja järgmisi trükiseid :



  • Ajakiri Hyvä Puhtaus
  • Ajakiri Siivoustaito
  • Ajakiri Puhtaustieto 
  • koolitajatele ja õpilastele erinevad info- ja õppematerjalid




  •  Ajakiri HYVÄ PUHTAUS käsitleb aktuaalseid teemasid koduhooldamisest ja  -koristamisest : erinevate pindade, ruumide, mööbli, kodutehnika hooldamist, riiete, tekstiilide hooldust ning kõige tipuks koristamist lihtsustavaid nippe.
    Samuti leiab ajakirjast uuemaid koristusalaseid trende, uudiseid, uurimusi ja teste.
    Ilmub 4 korda aastas ja 1 kord digitaalselt


















     Ajakiri SIIVOUSTAITO on puhastusteenindajate oma erialane ajakiri. Siin käsitletakse erialaga seotud keskseid teemasid näiteks koristusviise ja -tarvikuid ,tutvustatakse erinevat liiki koristatavaid ruume ,pinnakattematerjale.
    Ajakirjast leiab uuemaid trende, nõuandeid ja õpetusi ,samuti artikkleid uurimustest, töö kvaliteedist, teemasid ala arendamisest ja infot tulevatest koolitustest.

    Ilmub 7 korda aastas ja 2 korda digitaalsena.


    Ajakiri PUHTAUS TIETO on mõeldud kinnivara puhtuse ja  hoolduse eest vastutavatele juhtidele ja kõnealuste teenuste ostjatele. Ajakirjas käsitletakse kinnisvara puhtana hoidmist laiemalt ning turul pakutavaid korrashoiuteenuse trende.Samuti kajastatakse teemasid keskkonnahoiust ,keskkonnatoodetest ,-süsteemidest ja -masinatest.
    Ilmub 5 korda aastas + 1 kord digitaalselt



    Puhastusteenindusest huvitatutel on laias valikus võimalus soetada ka erinevad puhastusteenindusalaseid õppematerjale ,mis käsitlevad erineva otstarbega ruumide koristamist, puhastustööde planeerimist, nende organiseerimist,juhtimist ja arendamiseks jne


    Eriala ajakirju saab tellida siit.  
    Erinevaid puhastusteenindusealaseid õppematerjale saab tellida siit.



    Kommentaarid

    Populaarsed postitused

    Külastusi