Unustatud ruum

Vahel võib juhtuda nii, et suurel objektil selgub üllatusega mõni ruum, mida keegi pikalt koristanud pole nö unustatud ruum. Üks põhjustest võib olla selles ,et enne puhastustööde käivitamist on puhastusteenuse tellija hoones asuvaid ruume puhastusteenuse osutajale puudulikult tutvustanud. Inimene, kes maja tutvustas oli ise alles tööle asunud ja maja veel võõras. Ehk oli maja tutvustamisele varutud ebapiisavalt aega n-ö kroonilisest ajapuudusest jne. Seda on tagant järgi raske välja selgitada ...
Keeruliste ja sopiliste vanade hoonetega võib sellist asja ette tulla. Lisaks on hoone ka suur ,kus asub väga palju erineva kasutusotstarbega ruume. Pean tunnistama,et mul endal läks maja õppimisega aega tublisti üle nädala ,enne kui oskasin eksimatult ühest otsast teise kõndida.


Ligi pool aastat koristamata kontor- palju tolmu ja palju prügi.Foto.K.Adamson
Antud pildil on kabinet kontoris ühes riigiasutuses Tampere linnas, mis oli koristamata olnud, enne kui see "avastati ", ligi pool aastat.
Olukorda kontrollimas käies ,oli olukord tõesti leebelt öeldes jube.Jäi üle vaid imastada, kuidas küll klient varem pretentsiooni ei esitanud ja kõik selle välja kannatas !
Õnneks ei tekkinud kliendiga mingitki konflikti, asi laabus asjalikult ning koostöö jätkub tänasel päeval sõbralikus õhkkonnas.

Kommentaarid

Populaarsed postitused

Külastusi