Ikka puhtusest !

Panen siia video koristuskäru komplekteerimisest ,kusjuures see on üks võimalustest ja fantaasia kasutamine on igati lubatud :) Komplekteerimine käib vastavalt koristusvajadusele ja objektile võetakse kaasa puhastuslahuseid, vett, koristusvahendeid ja - tarvikuid just niipalju kui vaja. Koristuskeskusesse tuuakse tagasi määrdunud vahendid ja tarvikud.


Just sellest ma tahangi natuke rääkida.
Tihti kipub olema nii, et hooldame üksnes koristustekstiile (peseme need puhtaks) , aga kõik muu koristuses kasutatava varustuse me aga unustame. Loomulikult pole see igal pool nii, sest kohad kus on tegemist kõrgema hügieenitasemega (haiglad, ujulad, toidu töötlemine), on koristustarvikute hooldamine igapäevane rutiin.
Samas aga koole ja kontoreid koristades ununeb, et  ka siin tuleb hooldada ja puhastada järgnevad asjad :
  • koristuskäru kogu varustusega + eemalda käru rataste ümbert karvad, need kogunevad sinna lihtsalt !
  • koristustarvikud , selleks pesta need jooksva veega, pühkida mikrokiust lapiga või kasutada koristustarvikutele mõeldud pesumasinaid (need ühtlasi ka desinfitseerivad)
  • koristusmasinad hooldada ja puhastada iga kasutuse järel vastavalt masina hooldusjuhendile
  • puhastuslahused ei säili pudelites igavesti ja neid ei saa kasutada nii kaua kui otsa lõppeb. Lahust tuleb valmistada avastavalt vajadusele ning nende kasutamisel jälgida, et ülejäägid hävitatakse nõuetekohaselt ja pudelid pestakse enne uue lahuse valmistamist.
  • veepudeli kohta kehtib sama jutt - vesi rikneb ja seda tuleb vahetada ning veepudel pesta
  • tööriideid ja töö/turvajalanõusid pesta vastavalt määrdumisele ja koristatava objekti saastatusele ja hooldusjuhendile .Minimaalne temperatuur on + 60 C , mitte +40 C.

Puhastest vahenditest saab alguse puhtus !

Kõike kaunist ja ilusat jõuluootust :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused

Külastusi