Kriitiline pilk koristusvahenditele


Mind kripeldas juba mõnda aega kirjutama, aga täna teen selle teoks. Siin peatükis tahan panna kõikidele puhastusteenindajatele südamele, et puhtus saab alguse puhastest töövahenditest.
Kõige otsesemas mõttes näitavad hooldatud ja puhtad koristusvahendid meie suhtumist oma töösse ning hoiakut puhastusteenindaja ametisse. Kas me teeme seda tööd uhkusega või oleme sattunud siia juhuslikult, sest mujale pole minna. Paraku tuleb tunnistada, et maine tõstmisel on minna pikk tee ning selle tõstmiseks on iga väiksemgi pingutus hädavajalik.

Puhas üldmulje on iga puhastusteenindaja visiitkaart, mis ulatub kaugemale ja räägib klientidele palju enamat, kui ainult seda, mida nad parajasti näevad, nimelt, kas see amet tundub ahvatlev ja vajalik või, vastupidi, prrr, mõttetu !

Seekord kinnitasin tähelepanu objektil liikuvatele koristuskärudele ning pilt oli nukker. Oleme tublid ja toodame klientidele puhtust, aga töövahendid jäävad tööpäeva lõpus või vahel pikemaks ajaks hooldamata: need on tolmused, liivased, karvased, täis kuivanud mustust jne.
Olukord pole üldsegi lootusetu ehk on sellele liiga vähe tähelepanu juhitud :)

Illustratsiooniks minu klõpsitud pildid koristuskäru karvastest ratastest.





Karvad aga ei jäänud sinna, võtsin käärid nagu juuksuridki seda teevad ning lõikasin ja puhastasin rattad turritavatest tüütustest. See õnnestus imelihtsalt !


Kommentaarid

Populaarsed postitused

Külastusi