Närimiskummi needus


Kui närismiskummi avalikult tänavale maha viskamist ei peetagi enam õieti reostamiseks, siis siseruumis täna keegi massiliselt närimiskummi põrandale ei viska VEEL. Ehk seda juhtub märgatavalt vähem. Küll aga saan omast kogemusest kinnitada, et siseruumis on närimiskummi needus täiesti olemas. Meetodid, kuidas kasutatud nätsust vabanetakse, on lihtsalt erinevad ja pisut delikaatsemad.

Peidetakse hoolikamalt ja nii, et midagi kellelegi näha ei jääks:
  1. Radiaatorite vahele
  2. Postide, sammaste taha
  3. Istmete, servade, laudade alla jne
Puhastusteenindaja ülesanne on teha detektiivi tööd ja nätsunärijaid üle kavaldada. Parimaks töövahendiks on kujunenud hea vaist ja pahtlilabidas ! Kasuta ka kaitsekindaid.

Allolevatel piltidel on spordisaali seina külge litsutud nätsurida, mis paraku eemaldamisel võttis kaasa ka tükikese pahtlit ja seinavärvi. On need nätsud tõepoolest sitked ja kunagi ei tea, kui edukalt õnnestub neid plönne eemaldada. Suurelt osalt mängib siin rolli pinnakatte materjal - siledalt pinnalt tulevad paremini ja ebatasaselt pinnalt kehvemini. Ettevaatust kliendi varaga igal juhul !
Koristamise eesmärk on tagada ruumide esteetiline välimus ning turvaline hügieenitase, sest süljega tulnud bakterid on puntras nätsu pinnal.





Spordisaali erinevatelt pindadelt maha kraabitud nätsud. Foto K.Adamson

Kommentaarid

Populaarsed postitused

Külastusi